Rol voor LEGO-poppetjes in nieuwe safety video Turkish Airlines

Rol voor LEGO-poppetjes in nieuwe safety-video Turkish Airlines

Inhoudsopgave

Turkish Airlines heeft vandaag een hun nieuwe safety video onthuld, die gepresenteerd wordt door karakters van The LEGO Movie. De ruim twee minuten durende video is een komische manier om alle benodigde veiligheidsinstructies aan de passagiers kenbaar te maken.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten