Lente/zomer 2018 al te boeken bij easyJet

Lente/zomer 2018 al te boeken bij easyJet

Inhoudsopgave

Er lekker in de lente en zomer tussenuit, is iets waar veel mensen ieder jaar weer naar uit kijken. EasyJet helpt je daar een handje bij, want sinds vandaag staat het vluchtschema voor de lente en zomer van 2018 online. Tickets voor de volgende zomervakantie geboekt kunnen worden.

Omdat ticketprijzen bij easyJet afhankelijk zijn van de vraag en het aanbod op een bepaalde vlucht, zorgt het nog ruime aanbod van vliegtijden en bestemmingen ervoor dat mensen die vroeg boeken, hun tickets tegen de scherpste tarieven kunnen scoren.

EasyJet zal ook de komende zomer favoriete zonbestemmingen vanaf Amsterdam aan doen, waaronder Corfu, Catania, Olbia, Ibiza, Rhodos en Split. Ook kan er natuurlijk geboekt worden naar alle andere bestemmingen, bijvoorbeeld naar de populaire stedentripbestemmingen Londen, Boedapest en Praag.

Nog niet zeker waar je naar toe wilt vliegen? Laat je inspireren door de ‘inspireer mij’-functie van easyJet.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten