De liefde hangt (letterlijk) in de lucht

De liefde hangt (letterlijk) in de lucht

Inhoudsopgave

De liefde van je leven vinden tijdens een vlucht: misschien niet het meest romantische idee, maar toch het gebeurt vaker dan je denkt.

In juli 2018 vroeg HBSC aan meer dan 5000 reizigers over de hele wereld naar hun ervaringen met vluchten en de connecties die ze daar maken. Reizigers uit 141 verschillende landen werden ondervraagd. En wat bleek: 1 op de 50 mensen vindt zijn of haar partner in de lucht.

Verder blijkt dat 16 procent zijn zakenrelaties en 14 procent zijn vrienden voor het leven hier leert kennen. Dit is misschien niet zo gek wanneer je bedenkt dat 51 procent zegt een gesprek te hebben gehad met een vreemdeling tijdens een vlucht.

Wat betreft Amerikaanse reizigers is het al helemaal opvallend: het blijkt dat tijdens elke vlucht wel 2 nieuwe koppels elkaar ontmoeten!

Zit jij ook nog te wachten op de liefde van je leven en denk je, ik wil hem of haar ontmoeten op mijn volgende vlucht, dan zijn er een aantal apps die je hierbij kunnen helpen.

De app btrfly verbindt je met reizigers op 380 verschillende vliegvelden wanneer je je vluchtinformatie invoert. Verder is er Planely, die jullie verbindt door middel van gezamenlijke interesses. Jullie kunnen elkaar ontmoeten tijdens de vlucht of gewoon met beide voeten op de grond.

 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten