Voorwaarden Formule 1-reizen MediaMarkt aangepast

Voorwaarden Formule 1-reizen MediaMarkt aangepast

Inhoudsopgave

De MediaMarkt heeft de voorwaarden van de Formule 1-reizen op zijn website aangepast. Bijna alle eisen die de ANVR schriftelijk had gesteld, zijn hiermee voldaan. De deadline hiervoor was vrijdag 30 juni.

‘Op één punt na is aan al onze verzoeken voldaan’, zegt ANVR-voorman Frank Oostdam. Dat ene punt betreft marketingbedrijf Brands Love People, dat door MediaMarkt wordt aangemerkt als reisorganisator. Brands Love People beschikt niet over SGR of een gelijkwaardige garantiestelling. ‘Dat is het enige punt dat nog moet worden opgepakt. We hebben dit ook bij MediaMarkt aangegeven en rekenen erop dat dit wordt opgepakt. Onze leden moeten namelijk ook aan deze eis voldoen. MediaMarkt is een bedrijf met een goede naam.’

Garanties
Uitgever Tom van Apeldoorn (TRAVelMedia) signaleerde begin juni in een column dat MediaMarkt op zijn website reizen naar de Formule 1 aanbiedt zonder garanties voor de consument. Dat betekent dat de klant niet weet welke bescherming hij geniet of bij wie hij moet aankloppen als de reis niet doorgaat.

Na aanvankelijke irritatie reageerde MediaMarkt volgens Oostdam meewerkend. ‘We gaan ervan uit dat deze hele zaak het gevolg was van onwetendheid. We rekenen er daarom op dat ook het laatste punt wordt opgelost.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten