Mee op proefvakantie naar Gran Canaria? Meld je dan aan!

proefvakantie Gran Canaria

Inhoudsopgave

Kan jij niet langer wachten om op vakantie te gaan, mét bewegingsvrijheid? Dan kan je je aanmelden voor een proefvakantie naar Gran Canaria. Samen met Corendon en met ondersteuning van ANVR, de overheid en het RIVM, organiseert TUI deze proefvakantie om ervaring op te doen zodat we straks -als het weer mag, veilig en verantwoord kunnen reizen. De reis zal begin mei plaatsvinden naar het zonnige Spaanse eiland Gran Canaria. Mag je mee, dan verblijf je acht dagen in een luxe All Inclusive hotel waar het je aan niets ontbreekt. Daarnaast mag je je vrij bewegen en van de omgeving genieten. Uiteraard moet iedereen zich houden aan de coronaregels die gelden tijdens de vlucht, in het hotel en op de vakantiebestemming.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Wij zijn er klaar voor om reizigers weer van een fijne maar vooral ook veilige en verantwoorde vakantie te laten genieten. Dat we dit nu in de praktijk kunnen gaan testen met een vakantie mét bewegingsvrijheid is een mooie volgende stap naar hopelijk een zomer waarin er weer gereisd kan worden. Want één ding is duidelijk, de behoefte aan een vakantie in het buitenland wordt met de dag groter. Iedereen snakt ernaar om weer op pad te kunnen.”

180 vakantiegangers naar de zon

De proefvakantie is een achtdaagse vakantie naar Gran Canaria met vertrek begin mei. De reis is inclusief de heen- en terugvlucht met Corendon Dutch Airlines, bustransfers van en naar het hotel vanaf de luchthaven, een verblijf van zeven nachten in het RIU Gran Canaria hotel op basis van All Inclusive, een reisverzekering en de benodigde testen voor de heen- en terugreis. In totaal kunnen er 180 vakantiegangers mee; 90 gasten met Corendon en 90 gasten met TUI.

Proefvakantie Gran Canaria
Heerlijk genieten op de stranden van Gran Canaria.

Aanmelden

Iedereen tussen de 18 en 70 jaar kan zich vanaf maandag 19 april aanmelden voor de proefvakantie. Dan maakt TUI ook alle details over de reis ook bekend, zoals de exacte reisdatum, de prijs en de testvereisten. TUI maakt een selectie uit alle aanmeldingen; hierbij houden ze rekening met een juiste verdeling van alle leeftijdsgroepen en een goede man/vrouw-verdeling. Personen die behoren tot één van de door het RIVM vastgestelde risicogroepen kunnen helaas niet deelnemen aan deze reis. Aanmelden kan via de website van TUI.

Gran Canaria

Gran Canaria is misschien wel één van de meest veelzijdige eilanden, die Europa kent. Er is zo een divers landschap op zo’n klein oppervlak, dat er voor ieder een mooie plek is om te bezoeken. Van woestijnachtige gebieden en bergformaties, tot groene heuvels en tropische stranden, die je allemaal wel zou willen bezoeken. Gran Canaria heeft een aangenaam warm klimaat, waar het in de winter net onder de 20 graden kan zijn. Dankzij de bergen is het noordelijke gedeelte vochtiger dan de zuidkant, omdat het daar meer regent. Hierdoor ontstaat juist het prettige klimaat en het diverse landschap.

Lees hier meer over het eiland.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten