Meer Eurostar treinen naar Londen

Meer Eurostar treinen naar Londen

Inhoudsopgave

Er zullen meer Eurostar-treinen gaan rijden tussen Amsterdam Centraal en Londen vanaf volgend jaar. Vanaf juni komt er per dag een derde rit bij. Erg fijn wanneer je een dagje wil gaan shoppen in de stad!

De treinreismaatschappij zegt tegen het AD dat, zodra geregeld is dat er geen onderbreking in de treinreis meer is voor paspoortcontroles, ze ‘het aantal treinen per dag willen verdubbelen naar vier met de ambitie van vijf treindiensten per dag.’ Eurostar hoopt eind 2019 de controles al in Nederland te kunnen doen.

De populariteit om met de trein te reizen is toegenomen. Sinds de lancering van de dienst zijn er meer dan 130.000 extra klanten vervoerd.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten