Meer mogelijkheden voor reizen Deep South

Meer mogelijkheden voor reizen Deep South

Inhoudsopgave

EurAm blijft haar aanbod naar Noord-Amerika en The Deep South updaten en uitbreiden. Zo werden er de laatste tijd onder andere nieuwe hotels in New York en verschillende tours in West-USA toegevoegd. Ook zijn er steeds meer mogelijkheden voor rondreizen in het zuiden van de USA.

Vincent Hekkert, Business Development Director van EurAm geeft nog een paar goede tips: ‘Boek bij een rondreis door The Deep South een overnachting in Natchez aan de Mississippi. De prachtige Antebellum huizen geven een statige sfeer aan dit historische stadje. Rijd vanuit Natchez de Route 61 oftewel de Natchez Trace Parkway, een schitterende route langs katoenplantages en eeuwenoude eiken.

In Memphis bezoek je natuurlijk Graceland. Het landgoed van ‘The King’ is onlangs uitgebreid met een geheel nieuw bezoekerscentrum en museum genaamd Elvis Presley’s Memphis. Hier vind je een totaalbeeld van het Memphis uit de tijd van Elvis.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten