Met Air Miles betalen bij Baja Bikes

Met Air Miles betalen bij Baja Bikes

Inhoudsopgave

Citytrippers kunnen nu ook met Air Miles betalen bij Baja Bikes fietstours. Air Miles zet sinds kort in op cultuur, zo kon je al sparen voor attracties en musea. Nu vallen daar ook de fietstours van Baja Bikes onder.

Zo ontdek je bekende bezienswaardigheden als de Sagrada Familia, het Colosseum, Central Park en de Eiffeltoren op een avontuurlijke en voordelige manier. Als citytripper heb je niet altijd genoeg tijd om alles te zien en te doen wat je zou willen. Met een fiets tot je beschikking is daar een oplossing voor.

Tijdens een fietstocht zie je binnen een dagdeel alle highlights van de stad, zodat je de rest van de dag nog tijd hebt om een kijkje te nemen bij je favorieten. ‘Tijdens een Baja Bikes fietstour zie je veel meer van de stad dan als je loopt, terwijl je meer onderdeel van de stad bent dan in een bus’, zegt eigenaar Rigtmar Brandenburg.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten