Met WOW air naar Pittsburgh voor 159,99 euro

Met WOW air naar Pittsburgh voor 159,99 euro

Inhoudsopgave

WOW air gaat per 16 juni vliegen op de Amerikaanse stad Pittsburgh. De IJslandse airline heeft het afgelopen jaar haar aanbod naar de Verenigde Staten flink uitgebreid. WOW air zal vier keer per week met de Airbus A321 van Reykjavik naar Pittsburgh vliegen. Met een overstap van slechts een uur in Reykjavik is er een perfecte aansluiting op de WOW air vluchten vanuit Amsterdam en Brussel. WOW air vliegt inmiddels twee keer per dag tussen Amsterdam en Reykjavik en zal vanaf 2 juni ook dagelijks naar Brussel vliegen.

Pittsburgh is door Harper’s Bazaar uitgeroepen tot één van de 17 topbestemmingen om naartoe te gaan in 2017. Vanaf 159,99 euro voor een enkele reis vlieg je naar deze Amerikaanse stad.

Best places to travel in 2017
Hoewel Pittsburgh onder veel mensen bekend staat als industriestad, zijn er genoeg redenen om deze stad te bezoeken. Pittsburgh is inmiddels uitgegroeid tot een culturele en levendige stad waar voor iedereen wat te doen is. Niet voor niets wordt Pittsburgh genoemd in de ‘17 Best Places To Travel in 2017’ lijst van de  Harper’s Bazaar: ‘Het is niet het eerste wat in je opkomt wanneer je denkt aan een weekendje weg, een innovatieve food scene of een kunststad, maar op elk van die gebieden scoort de stad goed.’

Cultuur en culinair
Bezoek bijvoorbeeld het Andy Warhol museum in downtown Pittsburgh, waar de gelijknamige artiest is opgegroeid en de grootste collectie van zijn werk te vinden is. Pittsburgh wordt ook wel de nummer 1 food city van het land genoemd, neem een ‘Burgh Bits and Bites’ food tasting tour en vindt zelf uit waarom. De verschillende wijken van Pittsburgh hebben allemaal hun eigen karakter en zijn authentiek, charmant maar vooral puur.  In het Heinz History Center vind je een permanente expositie over de ’90 neighborhoods of Pittsburgh’, het perfecte startpunt van je ontdekkingstocht door de stad.

Ongeveer een uur rijden van de stad staat het meesterwerk van de bekende architect Frank Lloyd Wright: Fallingwater, een villa over een waterval heen gebouwd. Vanuit Pittsburgh kun je rijden of een treintje nemen naar de top van Mount Washington en genieten van een prachtig uitzicht over de skyline van de stad.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten