Mogelijke uitbreiding en nieuwe attractie voor De Efteling

Mogelijke uitbreiding en nieuwe attractie voor De Efteling

Inhoudsopgave

Attractiepark De Efteling heeft de gemeente toestemming voor een uitbreiding gevraagd. Het zou gaan om een parkdeel van ongeveer drie hectare inclusief nieuwe attractie, die in 2020 open moet gaan voor publiek.

De uitbreiding gaat plaatsvinden aan de zijde van toegangsweg N261. Wat de nieuwe attractie gaat worden, is nog geheim. Wel is bekend dat het nieuwe parkdeel zal aansluiten op het huidige Reizenrijk en diezelfde naam krijgt.

Om met de eerste fase van de uitbouw te kunnen starten, heeft De Efteling een ‘verklaring van geen bedenkingen’. De gemeenteraad zal hierover een besluit nemen in de vergadering van februari. In het geval dat de gemeente instemt, zal de nieuwe attractie vermoedelijk over enkele maanden gepresenteerd worden.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten