Naar Wit-Rusland reizen zonder visum

Naar Wit-Rusland reizen zonder visum

Inhoudsopgave

Wit-Rusland is misschien het eerste land dat in je opkomt voor een vakantie. En toch heeft het land een aantal positieve eigenschappen als vakantieland. Zo reis je er vanuit Nederland heen zonder visum, daarmee opent het ‘Cuba van Europa’ haar grenzen.

Sinds 12 februari kunnen inwoners van 80 landen, waaronder 39 Europese, Wit-Rusland in zonder visum. Hier zitten echter een aantal voorwaarden aan, zo geldt dit enkel voor 5 dagen. Aankomst en vertrek alleen Minsk Airport te .

Deze ontwikkeling is erg belangrijk voor Wit-Rusland, omdat toerisme juist de verandering kan zijn die het land nodig heeft. Voor reizigers is het ook interessant, omdat het vrij onbekend is en er in alle rust nog van alles te ontdekken valt. In de hoofdstad Minsk heerst een unieke sfeer die je terugbrengt naar de Sovjettijd, onder meer door de gebouwen die er staan.

Ook ongerepte natuur is slechts op 10 minuten rijden van de stad. De inwoners van Wit-Rusland zijn daarnaast nog niet gewend aan toeristen, waardoor ze hier zeer positief op reageren en graag een handje helpen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten