Neckermann gaat vakanties aanbieden naar Senegal

Neckermann gaat vakanties aanbieden naar Senegal

Inhoudsopgave

Senegal wordt nieuw toegevoegd in het winteraanbod van Neckermann Reizen. De nieuwe bestemming is boekbaar per oktober 2017. Door de toenemende vraag naar zonbestemmingen in de winter, breidt Neckermann haar aanbod verder uit met bestemmingen die zonzeker zijn in de winter en op gunstige vliegafstand liggen.

De reisaanbieder start met een tiental hotels, waaronder Royal Horizons Baobab, gelegen op loopafstand van het dorpje Somone. De kamers en bungalows van dit viersterren all inclusive hotel zijn gebouwd in Afrikaanse stijl en liggen direct aan het strand. Het hotel is uitgeroepen tot beste all inclusive resort van Senegal en heeft een zeer hoge klant tevredenheid.

Neckermann noemt Senegal ook een praktische bestemming. Het ligt op dezelfde hoogte als Kaapverdië en heeft in de winter maar 1 uur tijdsverschil met Nederland, waardoor reizigers geen last ondervinden van een jetlag. Er is sinds 2015 geen visum meer vereist voor Nederlanders en in december 2017 staat de opening van de nieuwe luchthaven gepland, waardoor het nog gemakkelijker wordt om deze bestemming te bezoeken.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten