New York opent drie nieuwe bezienswaardigheden

New York bezienswaardigheden

Inhoudsopgave

Het is feest in New York! De stad laat deze week wederom zien nooit stil te staan. Na Hudson Yards, The Vessel en The Shed openen deze week TWA Hotel, Empire Outlets en Statue of Liberty Museum hun deuren te openen voor het grote publiek. Drie openingen in drie verschillende boroughs van de stad.

Met zoveel nieuwe bezienswaardigheden is een city trip naar New York nooit hetzelfde en kun je altijd iets nieuws ontdekken in the city that never sleeps.

Statue of Liberty museum

Wie aan New York denkt, denkt al snel aan het vrijheidsbeeld. Deze week opent het Statue of Liberty Museum eindelijk haar deuren. Een nieuw hoofdstuk voor velen in Liberty’s verhaal over vrijheid. Als museumbezoeker kom je meer te weten over de geschiedenis van dit iconische standbeeld. Zo leer je waar Lady Liberty voor staat en wat zij betekent voor de stad. Wanneer je vanaf nu het Liberty Island bezoekt, vertrek je dus niet alleen met de klassieke foto van het beeld en de skyline van lower Manhattan, maar ook met meer kennis over deze wereldberoemde dame.

Empire Outlets

Deze nieuwe trekpleister op Staten Island is zeer geschikt voor wie graag terug vliegt met een volledig nieuwe garderobe. Empire Outlets wordt het belangrijkste openluchtwinkelcentrum met daarbij een fantastisch uitzicht over de stad. Het winkelcentrum beschikt over meer dan 100 designer outletwinkels, vooral gericht op mode. Profiteer van hoge kortingen op bekende merken of geniet van een drankje bij een van de cafés nabij de fonteinen op het plein. Tussen april en de zomer zal Empire Outlets in fases winkels openen. Een bezoek aan New York is voor velen niet volledig zonder te hebben geshopt, dus waarom niet met hoge kortingen in een gloednieuw winkelcentrum?

TWA Hotels

Dit hotel is de laatste jaren al de talk of town en brengt de nodige glamour terug bij JFK Airport. Zo is er een rooftop infinity pool en observation deck, ook wel Plane Paradise genoemd. Hier kun je al poedelend in het water met een cocktail in je hand de vliegtuigen zien vertrekken en aankomen. Het volledige gebouw en interieur wekt daarnaast ook al de nodige interesse. Denk aan het Pan Am tijdperk waar retro-chic, maar dan anno 2019, volledig tot z’n recht komt.

Wist je dat je in 48 uur al heel veel bezienswaardigheden in New York kunt zien?

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten