Nieuwe generatie beach musthaves van Y-Ply en BE Cool

Nieuwe generatie beach musthaves van Y-Ply en BE Cool

Inhoudsopgave

Ben jij opzoek naar de beach items die jouw strandvakantie in 2018 compleet maken? Een koeltas bijvoorbeeld, die niet alleen jouw drankjes fris houdt maar er ook nog eens mooi uitziet? De fijne producten van Y-Ply en BE Cool beloven een dagje strand nog relaxter maken.

Y-Ply relax krukje
De Y-Ply geeft je hoofd of rug precies de extra steun die je nodig hebt om comfortabel te lezen of te liggen. De inklapbare Y-Ply is vederlicht, multifunctioneel en past in iedere strandtas. De kruk is in elkaar gevouwen niet groter dan een magazine, weegt slechts 540 gram en is multifunctioneel. Of je nu wilt lezen, even van de zon wilt genieten, erop wilt zitten, je hoofd erop wilt laten rusten of je benen omhoog wilt leggen, het kan allemaal. Het slimme krukje is verstelbaar zodat het iedere positie aangenaam maakt en het iedereen past.

BE Cool 2018
Elegant, praktisch en sterk: BE Cool lanceert een nieuwe lijn koeltassen voor elke gelegenheid. Zo is er een mini-koeltasje voor make-up en medicijnen, ideaal voor het strand maar ook een uitkomst bij lange reizen in auto of vliegtuig. Ze zijn verkrijgbaar in zilver, goud en zilver met rode accenten. Daarnaast zijn er koeltassen van 10, 17,5 en 28 liter in het groen met zeeblauwe of zandkleurige accenten. Mocht je nu meer zin hebben in een fles champagne dan een blikje cola, zijn de BE Cool champagnekoelers in zilver en goud wellicht iets voor jou. Hierin blijft jouw drankje uren gekoeld. Ook nieuw is de zilveren koeltas met twee afneembare flessenhouders die je met klittenband aan de zijkant bevestigt. Wil je drankjes én hapjes in een tas koelen dan is de rosekleurige koeltas met tot 10 liter inhoud perfect!

Prijzen:

Y-Ply
Krukjes in verschillende kleuren – adviesprijs € 24,95.

BE Cool
Groene City koeltas in drie formaten – vanaf € 47,95.
Mini-koeltasje in zilver en goud – vanaf € 17,95, in zilver met rode details – vanaf € 11,95.
Campagnekoelers in zilver en goud – vanaf € 21,95.
Zilveren koeltas met flessenhouders – vanaf € 69,95.
Rosekleurige tassen in drie formaten – adviesprijs € 47,95 (inhoud 10 liter).

Beide merken zijn te koop bij Coolblue en bij tientallen winkels in Nederland, kijk hier voor verkooppunten.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten