TAP Portugal: sneak peek nieuwe Business class

Sneak peek: nieuwe TAP Portugal Business class

Inhoudsopgave

TAP Portugal, de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal, heeft een gloednieuwe Business Class gepresenteerd.

De nieuwe Business Class van TAP Portugal omvat het fully flat bed dat in zeven A330’s van de airline wordt geïntroduceerd. Het is onderdeel van een innovatie van het long haul product van 70 miljoen euro.

De 25 nieuwe stoelen zijn 1,93 meter lang, met eigen leeslampjes, USB-aansluitingen en elektriciteit. De maatschappij loopt hiermee vooruit op de ontvangst van de allerlaatste A330neo die het volgend jaar gaat ontvangen met de nieuwe Airspace by Airbus cabine.

TAP Air Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal en is lid van Star Alliance. Dit is een alliantie waar verschillende luchtvaartmaatschappijen bij aangesloten zijn. Met TAP vlieg je naar meer dan 55 landen verspreid over meer dan 25 lande. Dit zijn landen in Europa, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Lissabon is de thuishaven van TAP. Als je vliegtickets met TAP Air Portugal boekt, kun je kiezen uit 5 verschillende categorieën. Dit zijn: TAP discount, TAP basic, TAP classic, TAP plus en TAP executive. De TAP discount tickets zijn het goedkoopst, maar hebben de minste rechten. Aan boord kun je rekenen op extra’s. In de A319, A320 en A321 toestellen zit je dus op heerlijke leren stoelen en heb je een persoonlijk scherm tot je beschikking.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten