Nooit meer je bagage kwijt dankzij deze musthave

Nooit meer je bagage kwijt dankzij deze musthave

Inhoudsopgave

Travelgadgets zijn niet alleen heel leuk om te hebben, maar kunnen het leven ook een stuk makkelijker maken. En in dit geval veiliger! De travelgadget van deze week is namelijk de Airbolt, een next level bagageslot dat je via Bluetooth kunt ontgrendelen en waarmee je kunt zien waar jouw bagage zich bevindt.

Hij is wat prijzig, maar dan heb je ook wat! Dit slot ontgrendel je eenvoudig via Bluetooth in de Airbolt app en is extra beveiligd met een optionele back-up code. Komt jouw bagage in verkeerde handen, geen paniek: Het slot kan alleen open worden gemaakt als je zelf de eigenaar bent en jouw smartphone in de buurt van de Airbolt is.

Om te voorkomen dat het slot onbedoeld geopend wordt, schakelt het zich automatisch in als de kabel er niet uit wordt genomen. Heeft iemand jouw smartphone bemachtigd, ook dan kan diegene niet zomaar de Airbolt openen. De Airbolt is TSA goedgekeurd.

Tot slot beschikt de Airbolt over Gps-locatie om je bagage te traceren. Erg handig voor bijvoorbeeld vluchten met transfers. Want raakt je bagage onverhoopt zoek, dan kun je dit makkelijker bewijzen en heb je meer kans deze weer te ontvangen.


AirBolt Smart Travel Lock – Bluetooth – Track and Trace – Kofferslot – Zwart

Nog niet uitgewinkeld? Hier vindt je nog veel meer travelmusthaves.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten