Nooit te oud om op kamp te gaan

Nooit te oud om op kamp te gaan

Inhoudsopgave

De Amerikaanse filmregisseur en ‘King of Camp’ John Waters neemt een kamp in Connecticut over om volwassenen (opnieuw) te leren kamperen. Van 22 tot 24 september wordt bij Club Getaway in Kent (Connecticut, VS) de opening van het kamp gevierd, geheel in Waters’ stijl en gehost door de meester zelf.

De 70-jarige alleskunner zal de kampeerders langs een route met allerlei activiteiten leiden, waaronder burlesklessen, een ‘Hairspray’ karaokesessie en Bloody Mary bingo. De volwassen kampeerders krijgen de kans hun kindertijd opnieuw te beleven dankzij bezigheden als knutselen, boogschieten, kanoën en bergbeklimmen. Er is ook een Slip ‘N Slide, bungee-trampoline, kabelbaan en een waterski.

Daarnaast zal er genoeg tijd zijn om met Waters zelf te praten. Tijdens het kamp wordt een Q&A-sessie gehouden, een one-man show, een John Waters dansfeest, een filmmarathon en een John Waters kostuumwedstrijd, die Waters zelf wordt gejureerd.

Plaatsen voor het kamp zijn helaas allemaal uitverkocht, maar de meest enthousiaste kampeerders kunnen nog solliciteren naar een plekje op de wachtlijst. Tickets zijn te koop vanaf 499 dollar, inclusief accommodatie, maaltijden, activiteiten (alcohol niet inbegrepen) en een getekend exemplaar van Waters nieuwe boek ‘Make Trouble’.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten