Oad: verre rondreizen weer terug in het aanbod

Oad: verre rondreizen weer terug in het aanbod

Inhoudsopgave

Oad heeft zijn nieuwe voor 2018 brochure gepresenteerd met daarin het complete aanbod aan rondreizen, zowel in Europa als ook daarbuiten. Diverse verre bestemmingen zijn daarmee vanaf 2018 bij Oad weer terug in het aanbod.

Terug van weggeweest is de bekende rondreis door Zuid-Afrika. Daarnaast nieuw: Indonesië, China, Thailand, Vietnam, Marokko, Israël, Jordanië (tevens beschikbaar in een combinatiereis) en de Verenigde Staten.

De reizen worden begeleid door Nederlandssprekende reisleiding, er wordt zo veel mogelijk direct gevlogen en de hotels die bij de rondreizen worden gebruikt zijn van uitstekende middenklasse kwaliteit en hebben een centrale ligging.

Excellent bus
Wil je extra comfort zoals meer beenruimte, extra luxe stoelen, entertainment, een kleiner reisgezelschap en wifi aan boord? Vanwege de grote vraag naar reizen in Europa met de Excellent bus is het aanbod fors uitgebreid. Je reist in een kleiner reisgezelschap van maximaal 34 personen.

Ontspannen vertrek
Per Oad servicelijnbus – vanaf één van de ruim 80 opstapplaatsen naar het overstappunt in Zeddam of Moerdijk. Voor nog meer reisgemak reserveer je de Oad Taxi Service. Ook kun je kiezen om vanaf het huisadres naar Zeddam of Moerdijk gebracht te worden. Komt je liever een dag eerder naar Zeddam of Moerdijk, boek dan een overnachting voorafgaand aan de reis. Parkeren is dan zelfs gratis.

Vroegboekactie
Voor boekingen tot en met 2 januari 2018 geldt een vroegboekkorting van vijftig euro. Daarnaast biedt Oad tot 7 januari de mogelijkheid om de reis kosteloos te wijzigen of annuleren. Gebruik hiervoor de actiecode Actie50z.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten