Ook jouw vader verdient een travelgadget

Ook jouw vader verdient een travelgadget

Inhoudsopgave

Verras jij jouw vader aanstaande zondag met een travelgadget? Voor Moederdag selecteerden we al een toffe travelgadget, dus ook voor Vaderdag mocht deze niet uit blijven. Zoek daarom niet verder, want deze reis musthave wil jouw vader vast en zeker hebben.

Wie regelmatig reist, wet dat efficiënt inpakken van groot belang is. En laten wij nu een scheerapparaat hebben gespot dat daar helemaal op aansluit: de Remington Flex360°. Deze is kleiner dan een gemiddeld scheerapparaat, maar geeft dankzij ronddraaiende bewegingen toch een optimaal resultaat.

Dankzij de universele voltage en bijgeleverde reisetui is dit scheerapparaat 100 procent ‘travelproof’. De HyperFlex-technologie zorgt ervoor dat je vader geen plekje overslaat en er ook op reis altijd piekfijn uitziet.

Bestel de Remington Flex360° of laat je inspireren door tientallen andere travelgadgets.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten