Op de bucketlist: halve marathon in Valencia

Op de bucketlist: halve marathon in Valencia

Inhoudsopgave

Heb je altijd al een (halve) marathon in het buitenland willen lopen? In Valencia vindt het Wereldkampioenschap Halve Marathon plaats op 24 maart 2018. De internationale associatie van atletiekfederaties (IAAF) heeft het startsein gegeven voor de aanmeldingen.

Lopers van alle niveaus zijn welkom, zowel het grote publiek als de topatleten. Het Wereldkampioenschap Halve Marathon wordt iedere twee jaar in een andere stad gehouden, Valencia neemt dit maal het stokje over van Cardiff. De stad biedt de atleten een route van 21 kilometer, waarvan de start en de finish zich allebei in de Stad van Kunsten en Wetenschappen bevinden.

Naast de positieve energie die je ervoor terugkrijgt, steun je met je deelname ook nog eens een goed doel. Van de opbrengst gaat een euro per loper die de finish haalt, naar een kankerfonds. Informatie over het Wereldkampioenschap Halve Marathon, evenals de inschrijvingsformulieren voor dit evenement zijn beschikbaar op www.valencia2018.com, de officiële website van het evenement.

Bekijk hier een geweldige aanbieding voor een unieke autorondreis door Valencia >>

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten