Op vakantie met een ANVR-reisorganisatie? PCR-test voor 69 euro

PCR-test

Inhoudsopgave

De Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) heeft voor de aangesloten reisorganisaties een afspraak gemaakt met een leverancier van PCR-tests. De overeenkomst, waardoor ANVR-leden voor een scherpe prijs een PCR-test kunnen aanbieden, wordt deze week getekend.

69 euro

Er wordt samengewerkt met Care4homecare, dat over een eigen teststraat en eigen laboratorium beschikt. Ga jij deze zomer op vakantie en heb je een PCR-test nodig? Dan kan je deze bijboeken voor maar 69 euro! Volgens de ANVR is dit een prima prijs in vergelijking met de prijs die particulieren voor een losse PCR-test betalen. De ANVR lanceert hiervoor binnenkort de website Coronatest2travel.nl De PCR-test voor deze prijs is exclusief te boeken bij ANVR-reisorganisaties.

Reisadvies

Deze week wordt er mee bekend over het eventueel versoepelen van het reisadvies. De verwachting is dat we deze zomer weer heerlijk kunnen genieten van de Spaanse stranden en de Griekse eilanden. Vorige week is het onder andere het reisadvies voor de Balearen iets versoepeld, maar is nog weel steeds oranje. Wel hoef je na een verblijf op de Balearen (onder meer Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en Cabrera) niet meer in quarantaine in Nederland. Er is ook geen testverplichting meer. Hetzelfde geldt voor de Noord- en Zuid-Egeïsche eilanden in Griekenland.

Wil jij deze zomer weer heerlijk op vakantie naar Spanje of Griekenland? Boek dan nu alvast jouw vakantie!

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten