Actie: Qatar Airways introduceert kortingen op alle klassen

Actie: Qatar Airways introduceert kortingen op alle klassen

Inhoudsopgave

Qatar Airways kondigt haar eerste wereldwijde verkoopactie van het jaar aan: de Global Travel Boutique. Hiermee boek je tot en met 16 januari alle klassen van de met flinke kortingen, oplopend tot 50 procent.

De Global Travel Boutique biedt een aantal aanbiedingen naar verschillende bestemmingen over de hele wereld in de Economy, Business en First Class. Reizigers die Economy Class tickets boeken, profiteren tijdens de actie bij Qatar Airways van 45 procent korting. Business Class tickets kan tot 50 procent worden bespaard.

Privilege Club-leden ontvangen tevens dubbele mijlen (Qmiles) tijdens de Global Travel Boutique. Gezinnen met kinderen komen in aanmerking voor extra kortingen met de speciale kinderactie.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten