Qatar Airways viert awards met aanbieding

Qatar Airways viert awards met aanbieding

Inhoudsopgave

Qatar Airways werd door Skytrax onder meer bekroond met de award ‘World’s Best Airline’. ‘Dat moet gevierd worden’, hebben ze vast bij de airlines gedacht. Qatar Airways biedt daarom tijdelijk voordelig geprijsde vluchten naar populaire vakantiebestemmingen.

Vanaf 405 euro vlieg je al naar bestemmingen zoals Jakarta, Bangkok, Denpasar, Colombo en Johannesburg. De actie is onderdeel van de wereldwijde campagne ‘Fly with the World’s Best Airline’ die deze week van start is gegaan en geldt voor vluchten tot 10 december 2017. Deze speciale tickets kunnen tot 19 juli 2017 geboekt worden.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten