Reis tijdelijk goedkoper met de trein door Italië

Reis tijdelijk goedkoper met de trein door Italië

Inhoudsopgave

Drie steden in één voor maar €20, goedkoper dan dit ga je het niet krijgen. Door een tijdelijke actie is dit nu mogelijk!

Voor het bedrag kun je reizen in Italië tussen de bekendste steden: Rome, Florence en Venetië. Allemaal staan ze bekend om het lekkere eten, de bloeiende historie en de rijke cultuur.

Dit alles hebben we te danken aan GoEuro. Zij is gaan samenwerken met Italo Treno om zo hoge kortingen te geven op de hogesnelheidstreinen tussen de steden.

Om zo’n goedkoop kaartje te kunnen bemachtigen, moet je beginnen in Florence of Rome en een tussenstop maken in Venetië. Wanneer je zo boekt dat het beginpunt verschilt van je eindpunt, krijg je deze goedkope tickets. Als je terug wil keren naar je beginpunt, wordt de prijs verhoogd naar €40.

De kaartjes worden tot met 31 augustus aangeboden voor reizen tussen 17 oktober en 8 december. Ze zijn hier te verkrijgen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten