RIU Bambu in Punta Cana heropend na renovatie

RIU Bambu in Punta Cana heropend na renovatie

Inhoudsopgave

ClubHotel Riu Bambu in Punta Cana, Dominicaanse Republiek, is na een renovatie opnieuw geopend. Oorspronkelijk opende het hotel in 1999. Het werd in 2004 en in 2010 al gerenoveerd, maar in 2017 is het hotel zodanig gerenoveerd dat gesproken kan worden van een complete vernieuwing.

Hiermee is niet alleen een nieuwe uitstraling gerealiseerd, ook de kamers, restaurants en zwembaden vernieuwd en zijn er nieuwe services. Het 5-sterren hotel met het 24/7 All Inclusive-programma ligt direct aan het strand van Arena Gorda. Alle kamers zijn nieuw gestoffeerd en zijn voorzien van nieuw meubilair en ook de badkamers zijn geheel vernieuwd.

Het gastronomisch aanbod biedt ook vernieuwingen na de renovatie. Het hotel biedt nu zeven restaurants, waaronder het nieuwe Spaanse restaurant Olé en het gourmetrestaurant Kulinarium opvallen. Daarnaast kunnen de gasten blijven kiezen uit het hoofdrestaurant Colonial met een internationaal buffet, het Aziatische Hibachi, het Italiaanse San Angelo, het steakhouse Palm Beach en het Mexicaanse Mama Juana.

Op het gebied van de faciliteiten kunnen de gasten nu genieten van een nieuwe fitnessruimte direct aan het strand gelegen, maar ook van twee nieuwe zwembaden met elk een eigen swim-upbar, naast de al bestaande drie zwembaden. De club ‘Riu4U’, met activiteiten voor volwassenen is een andere belangrijke noviteit. De allerkleinsten kunnen naar RiuLand, terwijl de volwassenen kunnen kiezen uit een breed aanbod van activiteiten, zowel overdag als ’s avonds.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten