Robo Bar Knoekie serveert toeristen op Curaçao

Robo Bar Curacao

Inhoudsopgave

Een glas wijn of een ijsje van een robot? Vanaf half december worden de drankjes in Kunuku Aqua Resort op Curaçao geserveerd door Robo Bar Knoekie.

Resort-eigenaar Wout Tieleman bouwde in zijn oude staalonderneming een lasrobot om tot elektronische barman. Tieleman: ‘Ik vind het geweldig om techniek uit mijn oude onderneming in te zetten om gasten te kunnen bedienen op ons vakantieresort. Ik zie het al voor me hoe al die kinderen na een duik in het zwembad even een ijsje komen halen bij Knoekie.’ De Robo Bar wordt vanaf 15 december in gebruik genomen. Een gastvrouw of gastheer staat bij de bar om de machine toe te lichten en gasten te helpen bij het plaatsen van hun bestelling.

De Robo Bar maakt deel uit van de zomerrenovatie van Kunuku Aqua Resort, centraal gelegen tussen de plaatsen Sint Willibrordus en Julianadorp en landelijk ten westen van Willemstad. Het resort beschikt over 114 kamers/appartementen, een aquapark met vier waterglijbanen, restaurants, bars en een tropische tuin. Kunuku Aqua Resort wordt aangeboden door Corendon.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten