Ryanair lanceert speciale ‘Big Freeze’ aanbieding

Ryanair lanceert speciale ‘Big Freeze’ aanbieding

Inhoudsopgave

Ryanair doet meer dan 500 duizend vliegtuigstoelen voor deze herfst en winter in de uitverkoop. Op maandag 24 en dinsdag 25 juli zijn geselecteerde tickets te verkrijgen vanaf 14,99 euro.

Deze ‘Big Freeze’ aanbieding geldt voor verschillende Europese vluchten in de periode van September 2017 tot januari 2018. De actie start nu en duurt dus nog morgen 00:00 uur, tickets zijn verkrijgbaar opp de website van Ryanair.  Zo bespaar je nog eens wat!

Robin Kiely van Ryanair:
‘De ‘Big Freeze’ is begonnen en er is nog nooit een beter moment geweest om een voordelige herfst of wintervakantie te boeken. We bevriezen onze tarieven tot 14,99 euro op ruim 500 duizend plaatsen in ons complete Europese netwerk voor vluchten van september tot januari. Dit geweldige aanbod eindigt om middernacht op dinsdag (25 juli), klanten moeten snel inloggen om een koopje te scoren.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten