Ryanair in zee met Erasmus Studentennetwerk

Ryanair start samenwerking met Erasmus Studentennetwerk

Inhoudsopgave

Ryanair is nu exclusieve partner van het Erasmus Studentenetwerk geworden. Deze samenwerking biedt Erasmus-studenten grote besparingen, met kortingen op vluchten, gratis bagage en op maat gemaakte reisaanbiedingen.

30-jarig bestaan
Ter gelegenheid van haar 30-jarig bestaan biedt het Erasmus-programma universitaire studenten in heel Europa de kans om een jaar in een andere Europese stad te studeren, waardoor culturele en academische uitwisseling wordt vergemakkelijkt en de taalvaardigheden in 37 landen worden verbeterd. Meer dan 3 miljoen studenten hebben sinds het lanceren gebruik gemaakt van het Erasmus-programma.

Het Erasmus-partnership biedt de studentenleden:

• 15% korting op vluchten op de website van Ryanair.com
• Een gratis check-in baggage bij elke geboekte vlucht
• Een toegewijd Erasmus Studenten boekingsportaal (gaat live deze zomer)
• Community forum om reishints en tips te delen
• Wekelijkse reisaanbiedingen om Erasmus-studenten makkelijker te laten reizen over heel Europa
• Op maat gemaakte Ryanair-reisaanbiedingen op de mobiele app 

In Brussels, Ryanair’s Michael O’Leary zei: ‘We zijn verheugd om samen te werken met het Erasmus Studentennetwerk, het laatste initiatief dat is geleverd onder jaar 4 van ons programma ‘Always getting better’, dat universitaire studenten in heel Europa een reeks exclusieve vluchtaanbiedingen, gratis bagage en op maat gemaakte kortingen biedt.’

 

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten