Ryanair lanceert weeklange Black Friday-aanbieding

Ryanair lanceert week-lange Black Friday-aanbieding

Inhoudsopgave

Ryanair heeft vandaag een week lange Black Friday-promotie gelanceerd, waarmee klanten zeven opeenvolgende dagen aanbiedingen op de website van Ryanair.com krijgen.

De eerste dag begint met een enorme kerstverkoop, met tot 15 procent korting op 500 duizend stoelen voor reizen in december, die moeten worden geboekt voor middernacht vanavond (maandag 00.00 uur). Houd Ryanair.com in de gaten voor de nieuwste dagelijkse aanbiedingen, waar de laagste tarieven in Europa op het punt staan nog lager te worden. Naast deze week-lange Black Friday-promotie is er ook nog 20 procent korting op alle incheck-bagage.

Robin Kiely van Ryanair zegt:
‘De temperatuur is gedaald en dat geldt ook voor onze tarieven met de lancering van onze week-lange ‘Black Friday’ stoelverkoop. We hebben zeven dagen geweldige aanbiedingen op de website van Ryanair.com, waarmee klanten de laagste tarieven in Europa krijgen, met nog grotere besparingen.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten