Schiphol neemt afscheid van garage P2

Schiphol neemt afscheid van garage P2

Inhoudsopgave

P2 en Holiday Valet Parking op Schiphol Airport gaan verdwijnen. Dit gaat per 1 oktober gebeuren, omdat er plaats wordt gemaakt voor een nieuwe pier en terminal. Wat hiervoor in de plaats komt, is de P6 Valet Parking.

P6 is net als zijn voorganger P2, en andere parkeerfaciliteiten op Schiphol, toegankelijk voor iedereen. Je kunt er parkeren als je drie dagen of langer reist. Het werkt als volgt: je rijdt vanaf de Schiphol Boulevard P6 in en geeft jouw sleutels af bij de servicebalie van de overdekte garage, die op twee minuten loopafstand van de terminal ligt. Medewerkers van Schiphol Airport parkeren je auto op een onoverdekte parkeerplaats met camerabewaking, die zich bevindt op het Noordwest terrein. Bij terugkomst staat de auto op dezelfde plek klaar, het is niet nodig om hier vooraf voor te bellen.

Zekerheid
Daarnaast word er bij aankomst in de garage een opname van je auto gemaakt in de fotostraat. van de staat waarin uw auto verkeert. Hetzelfde gebeurt wanneer de auto de garage weer verlaat, hiermee wordt de staat van jouw auto vastgelegd en zo kan eventuele schade worden herkend. Een gps-tracker de route en gereden kilometers in de gaten.

Meer informatie
Om reizigers op de hoogte te houden van de veranderingen biedt Schiphol meer informatie op hun website, hier is ook meer te lezen over P6 Valet Parking.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten