Schiphol voorspelt weer drukte komende maanden

Schiphol voorspelt weer drukte komende maanden

Inhoudsopgave

Schiphol waarschuwt dat het ook de komende maanden druk blijft. De luchthaven kondigt daarom opnieuw maatregelen aan om ‘het proces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen’. Daarnaast wordt reizigers geadviseerd om instructies van de airline op te volgen als het gaat om het tijdstip waarop je aanwezig moet zijn.

Schiphol adviseert reizigers om de komende maanden vooraf de securityregels te checken zodat mensen weten wat ze wel of niet in hun handbagage mogen meenemen. Maar ook het veranderde parkeerbeleid zorgt voor onder andere nieuwe parkeerproducten en -routes.

Eind september is de speciale vakantiepagina schiphol.nl/vakantie live gegaan. Deze pagina zal de komende herfst/winter in het teken staan van wat ‘hot’ is op Schiphol, de meest gestelde vragen van reizigers en tips en een druktekalender. Deze pagina is overigens ook te bereiken via ‘berichten van de reiziger’ op Schiphol.nl en in de App.

Het Schiphol webcareteam is van 6.00 – 24.00 uur beschikbaar. Ook de Schiphol medewerkers worden weer op de hoogte gehouden van de meest gestelde vragen (en antwoorden).

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten