Nieuw: Norwegian Air van Schiphol naar New York

Nieuw: van Schiphol naar New York met Norwegian Air

Inhoudsopgave

Prijsvechter Norwegian Air vliegt vanaf de maand mei vier keer per week van Amsterdam naar New York. De airline vliegt daarmee voor het eerst van Schiphol naar de Verenigde Staten.

Voor een enkele reis naar New York betaal je met Norwegian Air naar verwachting niet meer dat 199 dollar (ongeveer 168 euro). Voor die prijs vlieg je vanaf Schiphol en landt je op JFK Airport, vlakbij New York.

Met deze stap gaat de luchtvaartmaatschappij de concurrentie op Trans-Atlantische vluchten aan met onder meer Air France-KLM. Bij KLM ligt de prijs van een retourticket momenteel rond de zevenhonderd euro. Bij Norwegian ben je wel meer geld kwijt aan bijvoorbeeld bagage en maaltijden.

Naast de routes vanaf Schiphol zal de airline ook vanaf Madrid en Milaan extra vluchten naar New York gaan inzetten. Met deze routes erbij kan straks vanuit zestien Europese luchthavens direct naar de Verenigde Staten worden gevlogen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten