Schiphol ontvangt recordaantal reizigers

Schiphol ontvangt recordaantal reizigers

Inhoudsopgave

Schiphol breekt maandag 31 juli een record met ruim 230.000 reizigers. Er reisden nog nooit zoveel mensen via de luchthaven als vandaag. Het vorige record, van afgelopen 30 juni, wordt hiermee gebroken met 6.000 passagiers.

Voor de meeste reizigers is Schiphol niet de eindbestemming, 81.000 mensen stappen over. Dit is dus meer dan de 78.000 reizigers die vertrekken of de 71.000 die aankomen. Volgens Schiphol reizen dit jaar 12,4 miljoen mensen via de luchthaven.

Om de drukte onder controle te houden, zijn verschillende maatregelen genomen. Zo is extra personeel ingezet, zoals bij de veiligheidscontroles, om de stroom vakantiegangers in goede banen te leiden.

Je las op Voyago.nl al eerder over de drukte deze zomer op de nationale luchthaven.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten