Schipholtunnel in het weekend dicht

Schipholtunnel in het weekend dicht

Inhoudsopgave

De Schipholtunnel is vrijdag- en zaterdagnacht in beide richtingen afgesloten wegens werkzaamheden. Daarnaast wordt er gewerkt aan de A4 tussen Amsterdam en Den Haag. Wie van en naar Schiphol rijdt, moet rekening houden met vertraging.

De Schipholtunnel is vrijdagavond tussen 23.00 uur en zaterdagochtend 7.00 uur in beide richtingen afgesloten. De tunnel gaat zaterdagavond om middernacht dicht. Na 0.00 uur wordt verkeer vanaf de Arena omgeleid via de A2.

De nieuwe verbindingsboog tussen de A4 vanuit Schiphol naar de A9 richting Haarlem gaat zaterdag om 07.00 uur open. Het verkeer vanaf Schiphol richting Haarlem kan vanaf zaterdag bij knooppunt Badhoevedorp rechtstreeks vanaf de A4 Schiphol de A9 richting Haarlem op.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten