Slaap bij de Grand Canyon in een luxe tent

Grand Canyon

Inhoudsopgave

In Valle, Arizona, vind je Under Canvas Grand Canyon. Wie van glamping houdt, zit hier goed en kan slapen in een luxe tent naast de Grand Canyon.

De tenten bij de Grand Canyon zijn geïnspireerd op Afrikaanse safari’s. In 2009 zijn de eigenaren begonnen met deze all-inclusive glampings en inmiddels zijn er zeven glamping resorts in de buurt bij de prachtigste nationale parken in de Verenigde Staten.

Je slaapplek ligt hier maar 25 minuten van de Grand Canyon af. In de kamers vind je onder andere king-size bedden, hondenbedjes en, heerlijk voor in de avond, een houtkachel. Je kunt ook activiteiten bijboeken, waaronder privé wandeltours, een jeep safari tour, helikopter tours en je kunt paardrijden door het gebied.

Er zijn verschillende kamers te boeken. Je hebt natuurlijk de standaard kamer, maar je kunt ook naar de sterren kijken vanuit je bed met de Stargazer kamer. Hier zit ook een privé badkamer bij. Er is een gezamenlijke tent met daarin een restaurantje. De kamers zijn te boeken vanaf €132. Het complex opent weer op 25 april 2019 en sluit dan weer tijdelijk op 17 november.

Voor meer informatie en om te boeken kun je hier terecht.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten