UFO: hier kan je er heerlijk romantisch in overnachten

ufo

Inhoudsopgave

Om in een UFO te slapen, hoef je echt niet naar de ruimte. Je kunt ook gewoon dicht bij huis in Wales terecht!

De UFO ligt in Templeton, Pembrokeshire en komt zo uit een science fiction film! De UFO heeft de naam The Spodnic Space Ship, en kan zo uit Star Wars komen.

Het interieur bestaat uit ruimtekleding, aliens, astronautenhelmen en led-lampjes. Het gebouw was oorspronkelijk een staalcontainer voor de Olympische spelen van 2012. Volgens de eigenaars mogen er mensen van deze aarde, maar natuurlijk ook van een andere planeet verblijven. Er kunnen tot wel vier mensen in het ruimteschip verblijven.

Bunk beds hand crafted make sofa bed for daytime; sleeping bags and duvets provided with lots surprises to entertain young and old!!

Om nog wat meer het science fiction gevoel te krijgen, kun je ‘s nachts naar buiten om sterren te spotten in de omgeving. Er is vrijwel geen lichtvervuiling, dus je hebt een geweldig uitzicht!

Je kunt jouw eigen science fiction ervaring beleven vanaf 90 pond per nacht. Boeken kan hier.

Foto’s: Airbnb Spodnic Space Ship

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten