Slaap onder water op de Malediven

Inhoudsopgave

Sinds kort kun je verblijven in de Muraka, een onderwatervilla van Conrad Maldives Rangali Island op de Malediven. Het merk heeft ook een onderwaterrestaurant, dus met dit verblijf wordt je onderwaterervaring compleet!

De naam is erg toepasselijk, Muraka betekent namelijk ‘koraal’ in de taal die op de Malediven gesproken wordt. De kamers zijn ontworpen zodat je volledig opgenomen wordt in het onderwaterlandschap. Je kunt hier volledig één worden met het zeeleven. Volgens Ahmed Saleem, directeur van Crown Company, krijg je de Malediven op deze manier vanaf een heel ander perspectief te zien.

Muraka heeft twee verdiepingen. De suite, bijna 5 meter onder zeeniveau gelegen, heeft een king-size slaapkamer, badkamer en een trap die leidt naar de bovengelegen woonkamer. Op de verdieping boven deze suite vind je een twin-size kamer, een fitnessruimte, een bar en een dinerkamer met optimaal uitzicht voor de zonsondergang. Hier kun je ook van genieten op het relaxgedeelte, met natuurlijk een eigen infinity pool. Boven vind je nog een king-size kamer met badkuip die uitzicht biedt over de zee. De villa biedt in totaal ruimte voor negen gasten.

Wil je hier slapen, dan zul je vast moeten beginnen met sparen. De prijzen beginnen bij ruim 50.000 dollar per nacht, met een minimale verblijfsduur van vier nachten. Het resort biedt meerdere villa’s en suites aan, dus er is voor ieder wat wils, en er worden activiteiten als duiken en snorkelen georganiseerd.

Afbeeldingen: Conrad Maldives Rangali Island

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten