Slapen in de voormalige villa van Pablo Escobar

Slapen in de voormalige villa van Pablo Escobar

Inhoudsopgave

Een van voormalige villa’s van Pablo Escobar is omgebouwd tot een luxehotel en wie het zich kan veroorloven, kan er verblijven. Na zijn dood stond de villa in het Mexicaanse Tulum een hele tijd leeg. Nu kun je er voor 430 euro per nacht logeren.

Na zijn dood in 1993 werd de villa van de beruchte drugsbaron door de politie in beslag genomen. De Mexicaanse overheid weigerde lange tijd om het landgoed te verkopen, maar nu is het een Amerikaanse kunsthandelaar toch gelukt.

Lio Malca uit New York hoorde dat de villa was teruggegeven aan de oorspronkelijke eigenaar. Malca besloot het te kopen en maakte er een luxehotel van met 35 kamers, een zwembad en privéstrand.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten