Slapen in een air-bubble op 85 meter hoogte

Slapen in een air-bubble op 85m hoogte

Inhoudsopgave

Na de schaatsbaan vorig jaar en de curlingbaan afgelopen winter, komt Floor17 dit voorjaar opnieuw met een bijzondere attractie op het dakterras: ‘slapen in een doorzichtige air-bubble.’ Van 12 mei tot 10 juni slaap je vanaf 270 euro per nacht onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van Floor17.

De bijzondere hotelkamer is ingericht door het populaire online designmerk MADE.COM. De unieke experience begint met een persoonlijke check-in met champagne, waarna je op een verrassende manier begeleid wordt naar jouw daksuite. De air-bubble is voorzien van bijna alle gemakken van een luxe hotelkamer. De kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower.

De overnachting is inclusief privé-ontbijt geserveerd in de air-bubble. ‘De air-bubble stond al lang op onze verlanglijst. Floor17 houdt van verrassingen en zoekt daarom continue naar nieuwe initiatieven om onze gasten te verbazen. We willen dat onze gasten Floor17 verlaten met een herinnering die ze niet snel hadden verwacht’, aldus Erik-Jan Bausch, General Manager Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Op 85 meter hoogte logeer je letterlijk onder de sterrenhemel: een onvergetelijke belevenis. Ramada Apollo Amsterdam Centre met skybar Floor17 is de eerste in Nederland die overnachtingen in een air-bubble op hoogte aanbiedt.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten