Wil jij snel, prachtige foto’s maken zonder gesjouw?

Wil jij snel, prachtige foto's maken zonder gesjouw?

Inhoudsopgave

Professionele camera’s zijn met de jaren steeds toegankelijker geworden. En hoe goed ze hun werk ook doen, soms wil je gewoon niet met zo’n enorme lens rondlopen. De Sony Cybershot DSC-HX60 is dan een mooi alternatief.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De Sony Cybershot DSC-HX60 is compact, gebruiksvriendelijk en super snel. Dankzij de handmatige instellingen heeft deze camera alles in huis om prachtige foto’s en video’s mee te schieten. GPS zorgt ervoor dat je handig kunt zien waar je foto’s gemaakt zijn.

Wat kun je nog meer van deze camera verwachten? Een Sony G 30x premium optische zoom lens, snelle beeldverwerking met BIONZ X en een Exmor R CMOS 20.4 megapixel sensor. Daarnaast heeft deze camera aansluiting via Wifi en One touch NFC voor opnemen en delen, plus nog meer mogelijkheden met de PlayMemories Camera Apps.

Nieuwsgierig naar andere toffe travelgadgets? Neem hier een kijkje!

Sony Cybershot DSC-HX60

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten