Staking Ryanair op Eindhoven Airport; vluchten lijken door te gaan

Staking Ryanair op Eindhoven Airport; vluchten lijken door te gaan

Inhoudsopgave

De vluchten van Ryanair op Eindhoven Airport lijken vandaag toch door te gaan, ondanks de staking van Ryanair medewerkers. De eerste vlucht van de dag, naar Tenerife, zou normaal vertrekken.

Om reizigers op de hoogte te houden, is een opvallende gele balk op de homepage van de website van Eindhoven Airport geplaatst. De meest actuele informatie staat op de aankomst- en vertrektijden pagina’s. Ook het klantencontactcentrum wordt volledig en snel geïnformeerd.

Ryanair heeft voor vandaag in totaal 22 vluchten van en naar Eindhoven Airport gepland staan die worden uitgevoerd door medewerkers op Eindhoven Airport. Het betreft vluchten van en naar Tenerife, Thessaloniki, Barcelona, Stansted, Faro, Dublin, Agadir, Brindisi, Rome, Lissabon en Ibiza met naar schatting in totaal ongeveer 3850 reizigers.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten