Strandtenten Index 2020: de BESTE strandtenten van Nederland

Strandtenten Index 2020: de BESTE strandtenten van Nederland

Inhoudsopgave

Eindelijk is het zover: 1 juni mogen strandpaviljoenen weer open! Maar waar vind je de beste strandtenten van Nederland en welk strand is het voordeligst voor je portemonnee? Reiswebsite Holidayguru zocht het uit en brengt de ‘Strandtenten Index 2020’ uit.

Met meer dan 330 strandtenten aan de Noordzee en op de Waddeneilanden is er tijdens een zomers dagje strand altijd wel een leuke tent in de buurt. Waar staan de duurste strandpaviljoens van Nederland en welke worden het best gewaardeerd? In de Strandtenten Index 2020 laat Holidayguru zien welke strandpaviljoens het best worden beoordeeld en wat een lunch per strand gemiddeld kost.

Noordwijk het duurste strand

Wie deze zomer op de centen moet letten, doet er goed aan het strand van Noordwijk aan Zee te vermijden. Noordwijk is namelijk het strand met de duurste strandtenten van Nederland. Voor twee koppen koffie, een uitsmijter en een broodje zalm betaal je hier gemiddeld €25,75. Dat is €7,40 duurder dan op het goedkoopste strand van Nederland. Kwaliteit kent z’n prijs, van alle grote badplaatsen hebben de strandpaviljoens in Noordwijk gemiddeld wel de beste beoordelingen.

Het goedkoopste strand van Nederland

Aan het strand van Callantsoog in Noord-Holland zijn badgasten beduidend goedkoper uit. Bij het afrekenen staat de teller gemiddeld op €18,35 voor twee koffie, een uitsmijter en een broodje zalm. Callantsoog heeft dan ook de goedkoopste strandtenten van Nederland. Het is ook direct de badplaats met de beste prijs-kwaliteitverhouding, met een gemiddelde klantenbeoordeling op Google van 4,25 op 5.

De beste strandtenten van Nederland

De beste strandtenten van Nederland zijn Woodstock ’69 in Bloemendaal, Tulum in Noordwijk en Strandtent het Puntje in Scheveningen. Dit concludeerde Holidayguru door de klantenbeoordelingen van alle strandpaviljoens van Nederland met elkaar te vergelijken.

Beste strandtenten

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten