Thailand populair onder jongvolwassenen

Thailand meest populaire zomerbestemming onder jongvolwassenen

Inhoudsopgave

Thailand is de meest populaire zomerbestemming onder jongvolwassenen in 2017, zo onderzocht PaperFlies. Het reisplatform onderzocht 1,3 miljoen zoekopdrachten naar vliegtickets van reizigers tussen de 18 en 34 jaar.

In de zomer is een vliegticket naar Bangkok het meest populair onder jongvolwassenen. Gevolgd door Bali, New York, Colombo (Sri Lanka) en de Catalaanse hoofdstad Barcelona in Spanje. Vier van de vijf meest gezochte bestemmingen voor de zomer van 2017 bevinden zich buiten Europa. Volgens PaperFlies bevestigt dit een trend die al langer zichtbaar zou zijn: verre reizen zijn populair onder generatie Y.

Een verklaring hiervoor is onder meer dat vliegticketprijzen naar dit continent voordelig zijn. Bovendien is doorreizen naar andere Aziatische landen goed te betalen voor Nederlanders reizigers.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten