Thailand, veelzijdiger dan je zou denken

Thailand, veelzijdiger dan je zou denken

Inhoudsopgave

Thailand is enorm divers, je kunt er naartoe voor een strandvakantie, maar ook voor een actieve vakantie of rondreis. In het zuiden vind je er fijne zandstranden, terwijl je in het noorden meer bergen vindt. Naast indrukwekkende natuur, vind je in Thailand ook bruisende steden en kun je op zoek gaan naar de oude cultuur en de prachtige tempels. Laat je inspireren!

Bruisend Bangkok
Een reis naar Thailand gaat in de meeste gevallen van start in de schitterende metropool Bangkok. Overvolle straten, marktkraampjes met lekkere Thaise gerechten, moderne winkelcentra en veel prachtige monumenten bepalen het straatbeeld van deze wereldstad. Vooral liefhebbers van tempels en paleizen zitten in deze hoofdstad op de juiste plek, vooral de Tempel van de Smaragden Boeddha en het Koninklijk Paleis van Thailand zijn een bezoekje waard.

Thaise eilanden

Naast de drukke wereldstad Bangkok staat Thailand ook bekend om haar prachtige zandstranden en idyllische baaien. In het zuiden van Thailand bevinden zich de prachtige eilanden van het land met die welbekende bounty-stranden. Phuket is het grootste en populairste eiland van Thailand. Het staat bekend om haar prachtige stranden, palmbomen, schilderachtige dorpjes en een indrukwekkende onderwaterfauna en flora. In het binnenland van Phuket vind je ook tropische jungles.

Geniet in een luxe hotel in Phuket vanaf 19 euro per nacht!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten