Thalys naar Disney en Charles de Gaulle in 2019

Thalys naar Disney en Charles de Gaulle in 2019

Inhoudsopgave

Met de steun van staatssecretaris Stientje van Veldhoven zal Thalys volgend jaar naar Luchthaven Charles de Gaulle (Parijs) en Marne la Vallée (Disneyland) rijden. Dit traject zal vanaf april 2019 twee keer per dag vanuit Amsterdam worden gereden.

Dit liet de staatssecretaris woensdag in een brief naar de Tweede Kamer weten. Van Veldhoven wil het reizen met de trein aantrekkelijker maken. Vanaf Charles de Gaulle en Marne la Vallée wordt het eenvoudig overstappen naar populaire bestemmingen in Oost- en Zuid-Frankrijk, zoals Lyon en Nice.

Nu moet je vanuit Nederland in Parijs op Gare du Nord overstappen naar andere stations in Parijs, zoals Gare de Lyon of Gare Montparnasse, voor een verdere aansluiting naar Zuid- en Oost-Frankrijk.

Volgend jaar verandert dat vanaf april en rijdt de Thalys vanuit Amsterdam, via Schiphol, Rotterdam, Antwerpen, Brussel rechtstreeks naar Charles de Gaulle en Marne la Vallée.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten