Thalys kondigt nieuwe tarieven aan

Thalys kondigt nieuwe tarieven aan

Inhoudsopgave

Thalys heeft een nieuwe tarieven gepresenteerd voor treinen die vanaf 10 december rijden. Thalys verscherpt het aanbod met 30 procent lagere prijzen, ruimere keuze en meer diensten. Vroegboekers kunnen genieten van speciale prijzen.

De reclameprijzen van Thalys blijven laag. Zo kun je vanaf €29,- naar België en vanaf €35,- naar Frankrijk. Wifi is bij de prijs inbegrepen, zodat je kunt genieten van de voordelen van reizen met de Thalys.

Voordeel op diverse reizen
Jongeren krijgen een voorkeursbehandeling. Zij kunnen profiteren van de reclameprijzen tot twee dagen voor de vertrekdatum. Kinderen jonger dan 12 jaar reizen dankzij het KID-tarief ongeacht de bestemming voor €15,-. De minigroup-tarieven dalen zodra het aantal reizigers toeneemt. De tarieven zijn beschikbaar tot de dag van vertrek. Voor senioren wordt een tarief van 30 procent korting aangeboden.

Nieuwe categorie
Thalys introduceert een nieuwe categorie ‘Comfort’, voor reizigers die willen genieten van eerste klas reizen zonder bijkomende diensten (vanaf €45,- tussen Amsterdam en Brussel). Daarnaast kunnen reizigers genieten van een ‘Premium’-reis: Comfort 1 en met de volledige bijbehorende extra services zoals een maaltijd geserveerd aan de zitplaats, internationale dagbladen, reservering van een taxi, verbeterde wifi en een flexibel ticket. De Premium-tarieven worden voor vroege boekers verlaagd (bijvoorbeeld Amsterdam-Parijs vanaf €135,-, tegenover €204,- voorheen).

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe tariefaanbod van Thalys.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten