De thermosbeker waar je altijd al naar op zoek was

Inhoudsopgave

Op Voyago.nl vind je wekelijks een waanzinnige gadget die jouw leven op reis een stuk leuker of makkelijker maakt. Het item van deze week is een ware musthave voor iedereen die regelmatig reist. Het is de Rolls-Royce onder de thermosbekers: de Contigo Westloop.

De Contigo Westloop Thermosbeker is zowel in verschillende kleuren als formaten verkrijgbaar, maar over een specificatie beschikken ze allemaal: Autoseal. Deze technologie maakt jouw beker 100 procent morsvrij, doordat de thermosbeker na ieder sluit automatisch sluit. Druk op de knop om een slok te nemen en laat weer los om te sluiten.

Een andere eigenschap van deze bijzondere beker, is dat hij eveneens 100 procent lekvrij is. Heb je haast en gooi je hem per ongeluk iets te hard in je tas? Wees gerust, de thermos zal niet lekken. Daarnaast is hij vacuüm geïsoleerd, waardoor warme dranken tot 5 uur warm blijven en koude dranken tot wel 12 uur gekoeld blijven.

De Contigo Westloop Thermosbeker koop je hier. Bekijk al onze andere travel musthaves op de gadgetpagina.

Contigo Westloop Thermosbeker

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten