Toeristen neergestoken in resort Hurghada

Toeristen neergestoken in resort Hurghada

Inhoudsopgave

Bij een steekpartij in een resort in Egypte zijn twee Duitse toeristen om het leven gekomen. Dit meldt het Egyptische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Vier andere vakantiegangers raakten gewonden, hun nationaliteiten zijn nog niet bekend. De gewapende aanval vond plaats in de populaire badplaats Hurghada, aan de Rode Zee.

De dader zou vanaf een openbaar strand naar het resort gezwommen zijn. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De aanvaller is opgepakt. Wat zijn motieven zijn geweest, is niet bekend.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten