Top 10 beste campings met aquapark in Italië

Top 10 beste campings met aquapark in Italië

Inhoudsopgave

Camping Piani di Clodia in Lazise is door toeristisch netwerk KoobCamp verkozen tot Beste Camping-Resort met Aquapark in Italië. De camping, die op één van de meest populaire plaatsen aan het Gardameer ligt, ontving de titel als onderdeel van de Certificaten van Excellentie 2018 van KoobCamp.

Met de overwinning van Camping Piani di Clodia heeft Veneto al twee jaar op een rij de winnaar in huis: in 2017 werd de prijs toegekend aan Camping Union Lido Park & Resort in Cavallino Treporti. Zes andere campings in Veneto bevinden zich dit jaar ook in de Top 10 beste Campings en Resorts met Aquapark.

De winnaar is zorgvuldig geselecteerd door experts van het toeristische netwerk KoobCamp in samenwerking met TrustYou, een internationaal platform voor recensies van toeristen. Alle campings in de top 10 bieden een combinatie van verkoeling en vermaak en zijn daarom ideaal voor de zomervakantie.

De 10 beste Campings en Resorts met Aquapark van 2018 (in willekeurige volgorde, winnaar afzonderlijk):

1. Camping Piani di Clodia in Lazise, Veneto
2. Camping Spiaggia d’Oro in Lazise, Veneto
3. Camping Union Lido Park & Resort in Cavallino Treporti, Veneto
4. Camping Village Marina di Venezia in Cavallino-Treporti, Veneto
5. Residence Village in Cavallino-Treporti, Veneto
6. Villaggio Turistico Internazionale di San Michele in Tagliamento, Veneto
7. Camping Vidor – Family & Wellness Resort in Pozza di Fassa, Trentino-Alto Adige
8. Camping Village Pino Mare in Lignano Sabbiadoro, Friuli-Venezia Giulia
9. Camping Village Isolino in Verbania, Piemonte
10. Camping Village Spiaggia e Mare in Comacchio, Emilia Romagna

De Certificaten van Excellentie van KoobCamp zijn een beloning voor de inspanningen van de accommodaties om tegemoet te komen aan de behoeften van gasten en een hulpmiddel voor hen om hun vakantie beter te kunnen plannen. Je kunt de certificaten bekijken op Campeggi.com.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten