Top 10 beste hotelbars ter wereld

De 10 beste hotelbars ter wereld:

Inhoudsopgave

Wat maakt een goede hotelbar? De prijs is van ondergeschikt belang. Wel een verfijnd drankaanbod, uitmuntende service, de gratis versnapering naast je dure drankje. Sfeer is essentieel, goede barmannen- en vrouwen spreken voor zich. Een bandje of zangeres met passende muziek maken veel af. En zelfs binnen dat prachtige aanbod zijn er de wereldtoppers.

Want een legendarische hotelbar heeft net dat ‘ene’ meer. Het uitzicht, de historie, de cocktails, de film…Om deze reden hebben de redactieleden van Voyago geput uit eigen ervaring en de tien favoriete mondiale hot spots op een rijtje gezet. Elke week zet de redactie één van de tien beste hotelbars in de spotlight, hieronder nummer 10. Stay tuned…

#10: De allerhipste: Costes, Parijs

Hotel Costes in Parijs is de moeder aller boetiekhotels. Gelegen is het zeer modebewuste eerste arrondisement van Parijs, vlakbij de ubertrendy winkel Colette en een keur aan modehuizen is Hotel Costes al jaar en dag een bijna mysterieuze hotelervaring voor de happy few, en een onneembaar bastion tijdens fashion week. Wie de peperdure kamers niet wil, gaat een drankje doen in de very sexy bar. Mooie cocktails, dure champagne, tres Paris. Neem voor thuis de beroemde lounge cd’s of de geurkaarsen mee.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten